Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Our Planet

Our Planet

05/04/2019 | Flixfilm

Our Planet på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: David Attenborough
Spilletid: 403 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 9.3

Handling: Oplev vores planets naturlige skønhed, og se, hvordan klimaforandringer påvirker alle levende skabninger i denne ambitiøse dokumentar af spektakulært omfang.Se Our Planet på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Our Planet (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. april, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Our Planet på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Our Planet (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Our Planet (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Our Planet, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Our Planet er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar