Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Our Planet

Our Planet

05/04/2019 | Flixfilm

Se Our Planet på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: David Attenborough
Spilletid: 403 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 9.3

Handling: Oplev vores planets naturlige skønhed, og se, hvordan klimaforandringer påvirker alle levende skabninger i denne ambitiøse dokumentar af spektakulært omfang.

Our Planet (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. april, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Our Planet på YouTube.Se Our Planet på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Our Planet (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Our Planet (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Our Planet, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Our Planet er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar