Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Our Souls at Night

29/09/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Ritesh Batra
Skuespillere: Judy Greer, Jane Fonda, Robert Redford, Matthias Schoenaerts
Spilletid: 103 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 6.9

Resumé: Da enken Addie og enkemanden Louis begynder at sove i seng sammen for at lette deres ensomhed, begynder romantikken at blomstre.


Se Our Souls at Night på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Our Souls at Night (Vores sjæle om natten) havde premiere på Netflix Danmark den 29. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Our Souls at Night (Vores sjæle om natten) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Our Souls at Night herunder:Fra premieredatoen (29. september, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Our Souls at Night (Vores sjæle om natten) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Our Souls at Night stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar