Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Our Souls at Night

Our Souls at Night

29/09/2017 | Ingen kommentarer

Se Our Souls at Night på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Ritesh Batra
Skuespillere: Robert Redford, Judy Greer, Bruce Dern, Jane Fonda
Spilletid: 103 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Resumé: Da enken Addie og enkemanden Louis begynder at sove i seng sammen for at lette deres ensomhed, begynder romantikken at blomstre.


Se Our Souls at Night på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Our Souls at Night (Vores sjæle om natten) havde premiere på Netflix Danmark den 29. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Our Souls at Night (Vores sjæle om natten) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Our Souls at Night herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Our Souls at Night (Vores sjæle om natten) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Our Souls at Night stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar