Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Our Souls at Night

Our Souls at Night

29/09/2017 | Flixfilm

Se Our Souls at Night på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Ritesh Batra
Skuespillere: Robert Redford, Judy Greer, Jane Fonda, Bruce Dern
Spilletid: 103 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Da enken Addie og enkemanden Louis begynder at sove i seng sammen for at lette deres ensomhed, begynder romantikken at blomstre.


Se Our Souls at Night på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkOur Souls at Night (Vores sjæle om natten) havde premiere på Netflix Danmark den 29. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Our Souls at Night (Vores sjæle om natten) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Our Souls at Night herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Our Souls at Night (Vores sjæle om natten) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Our Souls at Night stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar