Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Out for Justice

Out for Justice

19/03/2018 | Flixfilm

Se Out for Justice på Netflix

Indspilningsår: 1991
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: John Flynn
Skuespillere: Steven Seagal, William Forsythe, Jerry Orbach, Jo Champa
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English, Italian, Spanish
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Aikido-mesteren Steven Segal spiller Gino Felino, en rebelsk strisser, der er vokset op i Brooklyns gader og er respekteret af folk fra begge sider af loven.


Se Out for Justice på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkOut for Justice havde premiere på Netflix Danmark den 19. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Out for Justice ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Out for Justice herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Out for Justice er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Out for Justice stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar