Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Out of Africa

Out of Africa

29/08/2018 | Flixfilm

Se Out of Africa på Netflix

Indspilningsår: 1985
Genre: Biography, Drama, Romance
Instruktør: Sydney Pollack
Skuespillere: Meryl Streep, Robert Redford, Klaus Maria Brandauer, Michael Kitchen
Spilletid: 161 min
Land: USA, UK
Sprog: English, Swahili
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: En dansk kvinde lever i et fornuftsægteskab med en adelig skørtejæger. Men da de flytter til Nairobi, bliver hun forelsket i en frisindet jæger.


Se Out of Africa på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkOut of Africa (Mit Afrika) havde premiere på Netflix Danmark den 29. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Out of Africa (Mit Afrika) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Out of Africa herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Out of Africa (Mit Afrika) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Out of Africa stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar