Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Out of Africa

Out of Africa

29/08/2018 | Ingen kommentarer

Se Out of Africa på Netflix

Indspilningsår: 1985
Genre: Biography, Drama, Romance
Instruktør: Sydney Pollack
Skuespillere: Meryl Streep, Robert Redford, Klaus Maria Brandauer, Michael Kitchen
Spilletid: 161 min
Land: USA, UK
Sprog: English, Swahili
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: En dansk kvinde lever i et fornuftsægteskab med en adelig skørtejæger. Men da de flytter til Nairobi, bliver hun forelsket i en frisindet jæger.


Se Out of Africa på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Out of Africa (Mit Afrika) havde premiere på Netflix Danmark den 29. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Out of Africa (Mit Afrika) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Out of Africa herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Out of Africa (Mit Afrika) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Out of Africa stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar