Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Out of Africa

Out of Africa

01/04/2021 | Flixfilm

Out of Africa på Netflix

Produktionsår: 1985
Genre: Biography, Drama, Romance
Instruktion: Sydney Pollack
Skuespillere: Meryl Streep, Robert Redford, Klaus Maria Brandauer
Spilletid: 161 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English, Swahili, Arabic
IMDb-karakter: 7.1

Handling: En dansk kvinde lever i et fornuftsægteskab med en adelig skørtejæger. Men da de flytter til Nairobi, bliver hun forelsket i en frisindet jæger.Se Out of Africa på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Out of Africa (Mit Afrika) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Out of Africa på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Out of Africa (Mit Afrika) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Out of Africa stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Out of Africa, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Out of Africa (Mit Afrika) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar