Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Out of Many, One

Out of Many, One

12/12/2018 | Flixfilm

Se Out of Many, One på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary, Short
Instruktør: John Hoffman, Nanfu Wang
Skuespillere: N/A
Spilletid: 34 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: I denne korte dokumentar diskuterer forskellige mennesker deres personlige rejser, mens de forbereder sig på at tage den amerikanske statsborgerskabsprøve.


Se Out of Many, One på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkOut of Many, One (E pluribus unum – Drømmen om Amerika) havde premiere på Netflix Danmark den 12. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Out of Many, One (E pluribus unum – Drømmen om Amerika) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Out of Many, One herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Out of Many, One (E pluribus unum – Drømmen om Amerika) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Out of Many, One stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar