Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Out of Many, One

Out of Many, One

12/12/2018 | Flixfilm

Out of Many, One på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Documentary, Short
Instruktion: John Hoffman, Nanfu Wang
Skuespillere: N/A
Spilletid: 34 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: I denne korte dokumentar diskuterer forskellige mennesker deres personlige rejser, mens de forbereder sig på at tage den amerikanske statsborgerskabsprøve.

Out of Many, One (E pluribus unum – Drømmen om Amerika) havde premiere på Netflix Danmark den 12. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Out of Many, One på YouTube.Se Out of Many, One på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Out of Many, One (E pluribus unum – Drømmen om Amerika) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Out of Many, One stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Out of Many, One, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Out of Many, One (E pluribus unum – Drømmen om Amerika) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar