Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Out of My League

Out of My League

18/08/2021 | Flixfilm

Se Out of My League på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Claudio Norza
Skuespillere: Ludovica Francesconi, Giancarlo Commare, Giorgio Lupano
Spilletid: 114 min
Land: Italy
Sprog: Italian, Spanish, French
IMDb-karakter: 5.4

Handling: En charmerende men kejtet kvinde med en sjælden genetisk sygdom er træt af at swipe sig gennem datinglivet med sine veninder på slæb og går målrettet efter kærligheden.

Out of My League havde premiere på Netflix Danmark den 18. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Out of My League på YouTube.Se Out of My League på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Out of My League ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Out of My League stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Out of My League, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Out of My League er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar