Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Out Of The Ashes

Out Of The Ashes

08/04/2014 | Flixfilm

Se Out Of The Ashes på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Drama
Instruktør: Joseph Sargent
Skuespillere: Christine Lahti, Bruce Davison, Jonathan Cake, Jolyon Baker
Spilletid: 113 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Spillerne på et afghansk crickethold bliver til usandsynlige sportshelte, da de forsøger at kvalificere sig til verdensmesterskabet.


Se Out Of The Ashes på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Out Of The Ashes havde premiere på Netflix Danmark den 8. april, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Out Of The Ashes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Out Of The Ashes:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Out Of The Ashes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Out Of The Ashes stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar