Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Out of the Furnace

Out of the Furnace

01/01/2015 | Flixfilm

Out of the Furnace på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Scott Cooper
Skuespillere: Christian Bale, Casey Affleck, Zoe Saldana
Spilletid: 116 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Båndet mellem to brødre sættes på prøve, da den ene kommer i fængsel, og den anden bliver involveret i et forbrydersyndikat.

Out of the Furnace havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Out of the Furnace på YouTube.Se Out of the Furnace på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Out of the Furnace ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Out of the Furnace stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Out of the Furnace, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Out of the Furnace er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar