Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Out of Time

Out of Time

16/08/2019 | Flixfilm

Se Out of Time på Netflix

Indspilningsår: 2000
Genre: Drama, Family, Fantasy
Instruktør: Ernest Thompson
Skuespillere: James McDaniel, Mel Harris, August Schellenberg, Karen Holness
Spilletid: 95 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.3

Handling: Efter at have sovet i 20 år finder Jack ud af, at han er blevet en fremmed i forhold til sin kone og datter, og at hans lille hjemby har ændret sig til det værre.

Out of Time havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Out of Time på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Out of Time ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Out of Time stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Out of Time, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Out of Time er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar