Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Out of Time

Out of Time

16/08/2019 | Ingen kommentarer

Se Out of Time på Netflix

Indspilningsår: 2000
Genre: Drama, Family, Fantasy
Instruktør: Ernest Thompson
Skuespillere: James McDaniel, Mel Harris, August Schellenberg, Karen Holness
Spilletid: 95 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.7

Resumé: Efter at have sovet i 20 år finder Jack ud af, at han er blevet en fremmed i forhold til sin kone og datter, og at hans lille hjemby har ændret sig til det værre.


Se Out of Time på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Out of Time havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Out of Time ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Out of Time herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Out of Time er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Out of Time stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar