Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Outcast

01/09/2015 | Flixfilm

Se Outcast på Netflix

Indspilningsår: 2016–2017
Genre: Drama, Horror
Instruktør: N/A
Skuespillere: Patrick Fugit, Philip Glenister, Wrenn Schmidt, Reg E. Cathey
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Da Zhao og hans søster Lian bliver jaget af deres nådesløse storebror og tronarving, søger de beskyttelse hos en tøvende og krigstræt korsfarer.


Se Outcast på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkOutcast havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Outcast ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Outcast herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Outcast er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Outcast stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar