Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Outland

26/11/2014 | Flixfilm

Outland på Netflix

Produktionsår: 1981
Genre: Action, Crime, Sci-Fi
Instruktion: Peter Hyams
Skuespillere: Sean Connery, Frances Sternhagen, Peter Boyle
Spilletid: 109 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Da tre minearbejdere bliver sindsyge og dør kort tid efter hinanden, er det op til en kosmisk ordenshåndhæver på en af Jupiters fjerne måner at finde ud af hvorfor.

Outland havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Outland på YouTube.Se Outland på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Outland ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Outland stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Outland, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Outland er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar