Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Outland

26/11/2014 | Flixfilm

Se Outland på Netflix

Indspilningsår: 1981
Genre: Action, Crime, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Peter Hyams
Skuespillere: Sean Connery, Peter Boyle, Frances Sternhagen, James Sikking
Spilletid: 109 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Da tre minearbejdere bliver sindsyge og dør kort tid efter hinanden, er det op til en kosmisk ordenshåndhæver på en af Jupiters fjerne måner at finde ud af hvorfor.


Se Outland på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkOutland havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Outland ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Outland herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Outland er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Outland stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar