Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Outlander’ sæson 5 kommer snart på Netflix

‘Outlander’ sæson 5 kommer snart på Netflix

01/02/2021 | Flixfilm

outlander saeson 5 netflixFantasy-serien ‘Outlander’, der er baseret på Diana Gabaldons populære romaner, er umådeligt populær i Danmark og derfor vil det sikkert glæde mange at høre, at streamingtjenesten Netflix snart har premiere på helt nye afsnit.

Femte sæson af ‘Outlander’ får nemlig premiere den 15. februar.

Det bekræfter Netflix til Flixfilm.dk.

Alle 12 afsnit i sæson 5 kan streames med det samme – Ikke noget med at vente på et nyt afsnit hver uge.

‘Outlander’ handler om den engelske sygeplejerske Clarie Randall, som på sin bryllupsrejse i det skotske højland ved et tilfælde bliver sendt tilbage i tiden. Hun sendes tilbage til år 1743 og havner midt i en skotsk klan, hvor hun inddrages i et farefyldt eventyr.

Artiklen fortsætter under annoncen

Femte sæson er den nyeste i serien og er bygget op omkring femte bog i serien ‘The Fiery Cross’, men produktionsselskabet Starz, som står bag ‘Outlander’, meddeler at der også er en sjette sæson på vej. Denne sæson er naturligvis baseret på bog nummer 6: ‘A Breath of Snow and Ashes.’ Der er dog endnu ikke blevet offentliggjort en premieredato på den nye sæson.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Einstein and the Bomb'

Det var i slutningen af 2019 at Netflix seneste havde premiere på nye afsnit af ‘Outlander’, så man fristes til at sige, at det var på tide at der blev lagt nye episoder ud på streamingtjenesten.

Se ‘Outlander‘ på Netflix Danmark. Se sæson 5 fra 15. februar.
Skriv kommentar