Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Outlaw King

Outlaw King

09/11/2018 | Flixfilm

Se Outlaw King på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Biography, Drama, History, War
Instruktør: David Mackenzie
Skuespillere: Chris Pine, Stephen Dillane, Rebecca Robin, Billy Howle
Spilletid: 121 min
Land: UK, USA
Sprog: English, French, Scottish Gaelic
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: I det 14. århundredes Skotland gør Robert Bruce krav på kronen og fører an i et voldsomt oprør for at vinde landets uafhængighed tilbage fra England.


Se Outlaw King på Netflix


Anmeldelse: Outlaw King

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkOutlaw King havde premiere på Netflix Danmark den 9. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Outlaw King ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Outlaw King herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Outlaw King er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Outlaw King stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar