Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Outlaw

15/11/2013 | Flixfilm

Se Outlaw på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Nick Love
Skuespillere: Sean Bean, Danny Dyer, Rupert Friend, Sean Harris
Spilletid: 103 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: Kriminaliteten i London vokser eksponentielt, og kriminelle kan gå frit omkring på gaden. Nogle er trætte af at vente på politikerne og jagter selv de kriminelle.


Se Outlaw på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkOutlaw havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Outlaw ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Outlaw herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Outlaw er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Outlaw stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar