Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Outlaws

22/11/2021 | Flixfilm

Outlaws på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En forelskelse fører en teenager, der er blevet mobbet, ind i en ny venneflok og en sommer fyldt med indbrud, røverier, kærlighed med mere i den spanske by Girona i 1978.

Outlaws havde premiere på Netflix Danmark den 22. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Outlaws på YouTube.Se Outlaws på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Outlaws ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Outlaws stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Outlaws, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Outlaws er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar