Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Outpost: Black Sun

Outpost: Black Sun

01/07/2014 | Flixfilm

Se Outpost: Black Sun på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Horror, Sci-Fi
Instruktør: Steve Barker
Skuespillere: Catherine Steadman, Richard Coyle, Ali Craig, Nick Nevern
Spilletid: 101 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.0

Beskrivelse: To nazijægere slår sig sammen med en specialstyrkeenhed for at opspore en maskine fra 2. verdenskrig, der kunne gøre nazisoldater uovervindelige – og udødelige.


Se Outpost: Black Sun på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkOutpost: Black Sun havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Outpost: Black Sun ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Outpost: Black Sun herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Outpost: Black Sun er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Outpost: Black Sun stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar