Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Outpost: Black Sun

Outpost: Black Sun

01/07/2014 | Ingen kommentarer

Se Outpost: Black Sun på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Horror, Sci-Fi
Instruktør: Steve Barker
Skuespillere: Catherine Steadman, Richard Coyle, Ali Craig, Nick Nevern
Spilletid: 101 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.0

Resumé: To nazijægere slår sig sammen med en specialstyrkeenhed for at opspore en maskine fra 2. verdenskrig, der kunne gøre nazisoldater uovervindelige – og udødelige.


Se Outpost: Black Sun på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Outpost: Black Sun havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Outpost: Black Sun ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Outpost: Black Sun herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Outpost: Black Sun er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Outpost: Black Sun stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar