Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Outside Providence

Outside Providence

09/09/2014 | Flixfilm

Se Outside Providence på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Michael Corrente
Skuespillere: Shawn Hatosy, Tommy Bone, Samantha Lavigne, Jonathan Brandis
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Tim kommer fra et skilsmissehjem og har en evne til at rode sig ud i problemer, men da hans far indskriver ham på en privatskole, bliver tingene endnu værre!


Se Outside Providence på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkOutside Providence havde premiere på Netflix Danmark den 9. september, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Outside Providence ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Outside Providence herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Outside Providence er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Outside Providence stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar