Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Outside Providence

Outside Providence

09/09/2014 | Ingen kommentarer

Se Outside Providence på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Michael Corrente
Skuespillere: Shawn Hatosy, Tommy Bone, Samantha Lavigne, Jonathan Brandis
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: Tim kommer fra et skilsmissehjem og har en evne til at rode sig ud i problemer, men da hans far indskriver ham på en privatskole, bliver tingene endnu værre!


Se Outside Providence på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Outside Providence havde premiere på Netflix Danmark den 9. september, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Outside Providence ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Outside Providence herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Outside Providence er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Outside Providence stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar