Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Outside the Wire

Outside the Wire

15/01/2021 | Flixfilm

Outside the Wire på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Action, Adventure, Fantasy
Instruktion: Mikael Håfström
Skuespillere: Anthony Mackie, Damson Idris, Enzo Cilenti
Spilletid: 114 min
Land: Hungary, United States
Sprog: English, Ukrainian, Russian
IMDb-karakter: 5.4

Handling: I en nær fremtid befinder en dronepilot sig i en krigszone, og sammen med en tophemmelig androide skal han udføre en mission for at stoppe et atomangreb.Se Outside the Wire på Netflix

Anmeldelse: Outside the Wire

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Outside the Wire havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Outside the Wire på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Outside the Wire ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Outside the Wire stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Outside the Wire, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Outside the Wire er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar