Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Over 69 millioner mennesker har nu Netflix

Over 69 millioner mennesker har nu Netflix

15/10/2015 | Flixfilm

netflix danmark logoDen amerikanske streamingtjeneste Netflix offentliggjorde forleden deres kvartalsregnskab hvilket afslørede, at filmtjenesten nu har over 69 millioner betalende medlemmer over hele verden. Netflix fortsætter dermed den konstante vækst og succes som streamingtjenesten har haft de seneste år og forventer, at ramme 74 millioner medlemmer inden året er omme.

Netflix afslører ikke medlemstal for de enkelte lande, men USA tegner sig for de 43 millioner medlemmer, mens medlemstallet blandt de øvrige internationale markeder, heriblandt Danmark, er på i alt 27 millioner. Dette er udelukkende betalende medlemmer, men hvis man også tæller dem med som benytter sig af den gratis prøveperiode, så har Netflix på nuværende tidspunkt over 74 millioner brugere.

Streamingtjenesten skriver endvidere i kvartalsregnskabet, at de fortsætter med deres strategi med at udvikle nyt indhold og kun indgå eksklusive aftaler med filmstudierne, således indholdet på Netflix ikke vil kunne findes på andre streamingtjenester. Selvom at dette har medvirket til, at der er kommet lidt færre film og serier på streamingtjenesten, så meddeler Netflix, at der ikke er sket en nedgang i hvor meget der bliver set på streamingtjenesten. Folk benytter dermed stadig Netflix i stor stil.

LÆS OGSÅ:   Se første trailer til prequel-serien 'Bridgerton: Dronning Charlotte'

De eksklusive aftaler med producenterne gør også, at Netflix vil kunne tilbyde nyere film og serier hurtigere end det tidligere har gældende. Netflix nævner bl.a. at den kommende storfilm ​The Big Short med Brad Pitt, Christian Bale, Ryan Gosling og Steve Carell kommer på Netflix blot få måneder efter biografpremieren. Dette gælder også for Netflix Danmark. ​The Big Short har biografpremiere i december/januar.

Artiklen fortsætter under annoncen

De seneste måneder har Netflix også sat abonnementsprisen op i en række lande, heriblandt Danmark og USA, hvilket øjensynligt kunne har bremset streamingtjenestens fremgang, men Netflix skriver, at dette ikke har haft nogen negativ indvirkning på medlemstilførelsen.Skriv kommentar