Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Over Christmas

Over Christmas

27/11/2020 | Flixfilm

Over Christmas på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Luke Mockridge, Seyneb Saleh, Cristina do Rego
Spilletid: 48 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Den fallerede musiker Bastian kæmper med tristhed, da han kommer hjem til jul – og løber ind i en række meget-lidt-muntre overraskelser.Se Over Christmas på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Over Christmas (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Over Christmas på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Over Christmas (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Over Christmas (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Over Christmas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Over Christmas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar