Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Over Kanten

Over Kanten

24/11/2019 | Flixfilm

Over Kanten på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Kort efter at være flyttet ind i deres drømmehjem på landet vikles David og Freja ind i dystre eftervirkninger af et mistænkeligt mord.

Over Kanten havde premiere på Netflix Danmark den 24. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Over Kanten på YouTube.Se Over Kanten på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Over Kanten ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Over Kanten stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Over Kanten, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Over Kanten er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar