Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Over the Garden Wall

Over the Garden Wall

28/04/2018 | Ingen kommentarer

Se Over the Garden Wall på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Animation, Short, Adventure, Drama, Family, Fantasy, Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Elijah Wood, Collin Dean, Melanie Lynskey
Spilletid: 110 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.8

Resumé: To brødre, som er faret vild i en magisk og smuk verden, støder på mystiske væsner, mens de leder efter vejen hjem.


Se Over the Garden Wall på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Over the Garden Wall (Det ukendtes skov) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Over the Garden Wall (Det ukendtes skov) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Over the Garden Wall herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Over the Garden Wall (Det ukendtes skov) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Over the Garden Wall (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar