Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Over the Garden Wall

Over the Garden Wall

28/04/2018 | Flixfilm

Se Over the Garden Wall på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Animation, Adventure, Drama, Family, Fantasy, Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Elijah Wood, Collin Dean, Melanie Lynskey
Spilletid: 110 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.8

Handling: To brødre, som er faret vild i en magisk og smuk verden, støder på mystiske væsner, mens de leder efter vejen hjem.

Over the Garden Wall (Det ukendtes skov) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Over the Garden Wall på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Over the Garden Wall (Det ukendtes skov) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Over the Garden Wall (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Over the Garden Wall, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Over the Garden Wall (Det ukendtes skov) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar