Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Over the Moon

Over the Moon

23/10/2020 | Flixfilm

Over the Moon på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Glen Keane, John Kahrs
Skuespillere: Glen Keane, Brycen Hall, Ruthie Ann Miles
Spilletid: 95 min
Land: China, United States
Sprog: English, Chinese, Hindi
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Den opfindsomme Fei Fei er optændt af sin mors fortællinger og bygger en rumraket for at tage til Månen og bevise, at den legendariske månegudinde eksisterer.

Over the Moon (Til månen og tilbage) havde premiere på Netflix Danmark den 23. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Over the Moon på YouTube.Se Over the Moon på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Over the Moon (Til månen og tilbage) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Over the Moon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Over the Moon, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Over the Moon (Til månen og tilbage) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar