Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Over the Moon

Over the Moon

23/10/2020 | Flixfilm

Se Over the Moon på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Glen Keane, John Kahrs
Skuespillere: Glen Keane, Brycen Hall, Ruthie Ann Miles
Spilletid: 95 min
Land: China, United States
Sprog: English, Chinese
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Den opfindsomme Fei Fei er optændt af sin mors fortællinger og bygger en rumraket for at tage til Månen og bevise, at den legendariske månegudinde eksisterer.

Over the Moon (Til månen og tilbage) havde premiere på Netflix Danmark den 23. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Over the Moon på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Over the Moon (Til månen og tilbage) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Over the Moon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Over the Moon, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Over the Moon (Til månen og tilbage) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar