Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Overcomer

Overcomer

31/03/2021 | Flixfilm

Se Overcomer på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Drama, Family, Sport
Instruktion: Alex Kendrick
Skuespillere: Alex Kendrick, Priscilla C. Shirer, Cameron Arnett
Spilletid: 119 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Da en modvillig basketballtræner bliver sat til at lede et sammensat hold, opdager han, at hans eneste løber har en fortid, der udfordrer både hans og hendes indstilling.

Overcomer havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Overcomer på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Overcomer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Overcomer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Overcomer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Overcomer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar