Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Overdrive

Overdrive

01/04/2019 | Flixfilm

Se Overdrive på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Thriller
Instruktør: Antonio Negret
Skuespillere: Scott Eastwood, Freddie Thorp, Ana de Armas, Gaia Weiss
Spilletid: 93 min
Land: France, Belgium, USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: To kåde brødres evne til at stjæle vintage-sportsbiler får dem viklet ind i fjendskabet mellem to franske mafiarivaler.


Se Overdrive på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkOverdrive havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Overdrive ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Overdrive:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Overdrive er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Overdrive stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar