Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Overlord

25/03/2020 | Flixfilm

Overlord på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Action, Horror, Sci-Fi
Instruktion: Julius Avery
Skuespillere: Jovan Adepo, Wyatt Russell, Mathilde Ollivier
Spilletid: 110 min
Land: United States, Canada
Sprog: English, German, French
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Aftenen før D-dag drager en flok amerikanske soldater ud på en mission bag fjendens linjer og opdager en overnaturlig hemmelighed, der overgår deres værste mareridt.

Overlord havde premiere på Netflix Danmark den 25. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Overlord på YouTube.Se Overlord på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Overlord ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Overlord stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Overlord, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Overlord er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar