Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Overnaturlig hit-serie vender tilbage med sæson 2

Overnaturlig hit-serie vender tilbage med sæson 2

30/03/2020 | Flixfilm

locke and key Overnaturlig hit serie vender tilbage med sæson 2Streamingtjenesten Netflix har netop annonceret, at den overnaturlige spændings-serie ‘Locke & Key’ vender tilbage med en ny sæson.

Det oplyser Netflix i en pressemeddelelse.

Første sæson af ‘Locke & Key’, som havde premiere på dansk Netflix i begyndelsen af februar, følger tre søskende, der efter deres far bliver myrdet, flytter til deres slægtshjem i assachusetts, hvor de opdager, at huset indeholder magiske nøgler, der giver dem utallige kræfter og evner. Dæmoner er dog også ude efter nøglerne og intet kan stoppe dem…

Der er ingen oplysninger om handlingen i sæson 2 eller hvornår den har premiere, men der er ingen tvivl om at tingene spidser til for de tre søskende efter at de er blevet Keepers of the Keys.

‘Locke & Key’ er baseret på de populære grafiske romaner af samme navn af Gabriel Rodriguez og Joe Hill – Stephen Kings søn.

Artiklen fortsætter under annoncen

Da serien blev lanceret på Netflix lavede Søren Meinertz fra Flixfilm en anmeldelse af serien hvor han tildelte første sæson 4 stjerner og skrev blandt andet;

LÆS OGSÅ:   Nyt på Netflix (Uge 15 – 2024)

“‘Locke and Key’ er et fornøjerligt, om end ikke altid lige skarpt, underholdende blandingsprodukt mellem Stephen King-gys, eventyr og high school-drama.”

Læs hele anmeldelsen her: ‘Locke & Key’ – sæson 1.

I sæson 1 medvirkede Jackson Robert Scott (‘It’) som Bode Locke, Connor Jessup (‘Falling Skies’) som Tyler Locke, Emilia Jones (‘What We Did on Our Holiday’) som Kinsey Locke og Sherri Saum (‘The Fosters ‘) som Ellie Whedon.

Serien blev hurtigt et hit på Netflix og var således blandt de meste sete serier på streamingtjenesten i slutningen af februar.

Se ‘Locke & Key‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar