Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Oxygen

12/05/2021 | Flixfilm

Oxygen på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Drama, Fantasy, Sci-Fi
Instruktion: Alexandre Aja
Skuespillere: Mélanie Laurent, Mathieu Amalric, Malik Zidi
Spilletid: 100 min
Land: France, United States
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Da hun vågner op i en kryogenmaskine, kæmper Liz for at overleve og huske, hvem hun er, før hun løber tør for ilt.Se Oxygen på Netflix

Anmeldelse: Oxygen

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Oxygen havde premiere på Netflix Danmark den 12. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Oxygen på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Oxygen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Oxygen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Oxygen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Oxygen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar