Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Oz the Great and Powerful

Oz the Great and Powerful

14/08/2014 | Flixfilm

Se Oz the Great and Powerful på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Adventure, Family, Fantasy
Instruktør: Sam Raimi
Skuespillere: James Franco, Mila Kunis, Rachel Weisz, Michelle Williams
Spilletid: 130 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: I denne forløber for The Wizard of Oz ankommer en cirkustryllekunstner til Oz og forvandler sig selv til den troldmand, som beboerne har længtes efter.


Se Oz the Great and Powerful på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkOz the Great and Powerful havde premiere på Netflix Danmark den 14. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Oz the Great and Powerful ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Oz the Great and Powerful herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Oz the Great and Powerful er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Oz the Great and Powerful stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar