Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Ozark

29/04/2022 | Flixfilm

Ozark på Netflix

Produktionsår: 2017–2022
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jason Bateman, Laura Linney, Sofia Hublitz
Spilletid: 60 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.5

Handling: En økonomirådgiver flytter sin familie fra Chicago til Ozark i Missouri, hvor han skal hvidvaske 500 millioner dollars på fem år for at tilfredsstille en narkobaron.Se Ozark på Netflix
Anmeldelse: Ozark - sæson 3

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Ozark (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 29. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ozark på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Ozark (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ozark (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ozark, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ozark er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar