Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Ozark

27/03/2020 | Flixfilm

Se Ozark på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jason Bateman, Laura Linney, Sofia Hublitz, Skylar Gaertner
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.4

Beskrivelse: En økonomirådgiver flytter sin familie fra Chicago til Ozark i Missouri, hvor han skal hvidvaske 500 millioner dollars på fem år for at tilfredsstille en narkobaron.


Se Ozark på Netflix

Anmeldelse: Ozark - sæson 3

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Ozark (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 27. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ozark (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Ozark:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ozark er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ozark (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar