Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

P

25/04/2017 | Flixfilm

Se P på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Drama, Horror
Instruktør: Paul Spurrier
Skuespillere: Suangporn Jaturaphut, Dean Barrett, Shaun Delaney, John Kathrein
Spilletid: 110 min
Land: UK, Thailand
Sprog: Thai
IMDb-karakter: 5.1

Beskrivelse: En forældreløs pige, oplært i magi af sin syge bedstemor, får job i den snuskede del af Bangkok, hvor ubehagelige mennesker udfordrer hendes voksende mørke kræfter.


Se P på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkP havde premiere på Netflix Danmark den 25. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om P ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til P herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til P er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at P stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar