Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » På sporet af Canadas kystulve

På sporet af Canadas kystulve

16/08/2021 | Flixfilm

På sporet af Canadas kystulve på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Atleten og biologen Gudrun Pflüger tager på en ekspedition til British Columbia for at forske i kystulvenes sociale liv.

På sporet af Canadas kystulve havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til På sporet af Canadas kystulve på YouTube.Se På sporet af Canadas kystulve på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om På sporet af Canadas kystulve ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at På sporet af Canadas kystulve stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame På sporet af Canadas kystulve, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til På sporet af Canadas kystulve er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar