Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Paava Kadhaigal

Paava Kadhaigal

18/12/2020 | Flixfilm

Paava Kadhaigal på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Anjali, Prakash Raj, Simran
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: Tamil
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Fire korte, mørke og til tider foruroligende film tager os tæt på dem, der drister sig til at drømme og begære – og dem, der er fast besluttet på at stille sig på tværs.Se Paava Kadhaigal på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Paava Kadhaigal (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 18. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Paava Kadhaigal på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Paava Kadhaigal (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Paava Kadhaigal (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Paava Kadhaigal, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Paava Kadhaigal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar