Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Paava Kadhaigal

Paava Kadhaigal

18/12/2020 | Flixfilm

Se Paava Kadhaigal på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Drama
Instruktør: Sudha Kongara, Gautham Vasudev Menon, Vignesh Shivan, Vetrimaaran
Skuespillere: Anjali, Kalidas Jayaram, Prakash Raj, Simran
Spilletid: 36 min
Land: India
Sprog: Tamil
IMDb-karakter: 8.1

Handling: Fire korte, mørke og til tider foruroligende film tager os tæt på dem, der drister sig til at drømme og begære – og dem, der er fast besluttet på at stille sig på tværs.

Paava Kadhaigal (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 18. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Paava Kadhaigal på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Paava Kadhaigal (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Paava Kadhaigal (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Paava Kadhaigal, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Paava Kadhaigal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar