Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pablo Escobar, el patrón del mal

Pablo Escobar, el patrón del mal

01/01/2016 | Flixfilm

Se Pablo Escobar, el patrón del mal på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Denne spændende miniserie beskriver den berygtede Pablo Escobars liv, fra han startede som småkriminel, til han endte som narkobaron.


Se Pablo Escobar, el patrón del mal på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPablo Escobar, el patrón del mal havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pablo Escobar, el patrón del mal ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Pablo Escobar, el patrón del mal herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pablo Escobar, el patrón del mal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pablo Escobar, el patrón del mal stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar