Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Pablo Escobars bror vil gennemse Narcos sæson 2 før premiere

Pablo Escobars bror vil gennemse Narcos sæson 2 før premiere

12/07/2016 | Flixfilm

narcos sæson 2 netflixEn af de mere kuriøse sager er dukket op i forbindelse med den snarlige premiere på anden sæson af Narcos, som kan ses på Netflix Danmark d. 2 september. Pablo Escobars bror; Roberto Escobar har nemlig udsendt en officiel anmodning om at gennemse den nye sæson før premieren på streamingtjenesten. Det skriver det amerikanske medie Deadline.

I anmodningen, som er udsendt gennem Escobar Inc., lyder det; “Jeg indsender en formel og venlig anmodning om at gennemgå dette materiale (Narcos sæson 2, red.) alene på et oplysende grundlag. Den skildrer mig, mit liv, min familie og min bror. Jeg tror ingen andre i verden er i stand til at bestemme rigtigheden af materialerne end mig,” lyder det i erklæringen fra Roberto, som var revisor for Medellínkartellet og styrede den dertilhørende dødspatrulje.

Roberto Escobar, der var skriver desuden, at første sæson af Narco var fyldt med løgne, fejltagelser og den afvigede væsentligt fra den virkelige historie, og tilføjer; “Min bror Pablo ville ikke kunne sæson 1, men måske ville han kunne lide sæson 2 hvis vi samarbejder.”

LÆS OGSÅ   Bliv deltager i 'Squid Game'

Det amerikanske medie TMZ har opsnappet brevet fra Roberto Escobar som kan ses her; Link. Netflix har på nuværende tidspunkt ikke kommenteret brevet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix-serien Narcos skildrer de virkelige historier om de berygtede narkokarteller i slutningen af 1980’erne og myndighedernes bestræbelser for at nedkæmpe de brutale kriminelle organisationer og i særdeleshed Medellínkartellet med Pablo Escobar i spidsen.

I hovedrollen ses Wagner Moura (Elite Squad, Elysium) som Pablo Escobar sammen med Boyd Holbrook (Gone Girl) og Pedro Pascal (Game of Thrones) som narkotika-agenterne, Steve Murphy og Javier Peña.

Se Narcos sæson 2 på Netflix Danmark fra d. 2. september. Første sæson af Narcos kan ses på streamingtjenesten i dag i Ultra HD 4K.
Skriv kommentar