Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pac-Man and the Ghostly Adventures

Pac-Man and the Ghostly Adventures

01/03/2016 | Flixfilm

Pac-Man and the Ghostly Adventures på Netflix

Produktionsår: 2013–2016
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Gabriel C. Brown, Erin Mathews, Ashleigh Ball
Spilletid: 30 min
Land: United States, Japan, Canada, France
Sprog: English, Japanese, Spanish
IMDb-karakter: 4.5

Handling: Teenageren Pac og hans loyale venner kæmper med pubertetens op- og nedture, mens de beskytter PacWorld mod en hær af spøgelser ledet af den onde Betrayus.

Pac-Man and the Ghostly Adventures havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pac-Man and the Ghostly Adventures på YouTube.Se Pac-Man and the Ghostly Adventures på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Pac-Man and the Ghostly Adventures ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pac-Man and the Ghostly Adventures stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pac-Man and the Ghostly Adventures, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pac-Man and the Ghostly Adventures er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.2 kommentarer til Pac-Man and the Ghostly Adventures

  1. Barry - kl. 19:22, 26-04-2018:

    Jeg kan godt lide pac-man jeg vil vide hvornår sæson 2 kommer

  2. Barry Allen - kl. 19:24, 26-04-2018:

    Jeg kan godt lide pac-man jeg vil vide hvornår sæson 2 kommer

Skriv kommentar