Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pachamama

Pachamama

07/06/2019 | Flixfilm

Pachamama på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Animation, Adventure, Family
Instruktion: Juan Antin
Skuespillere: Andrea Santamaria, India Coenen, Saïd Amadis
Spilletid: 72 min
Land: France, Luxembourg, Canada
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Da en hellig statue fjernes fra hans landsby i Andesbjergene, drager en opvakt dreng, som drømmer om at blive shaman, ud på en vovefuld færd for at få den tilbage.Se Pachamama på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Pachamama havde premiere på Netflix Danmark den 7. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pachamama på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Pachamama ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pachamama stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pachamama, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pachamama er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar