Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pachamama

Pachamama

07/06/2019 | Flixfilm

Se Pachamama på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Animation, Adventure, Family, Fantasy
Instruktør: Juan Antin
Skuespillere: Andrea Santamaria, India Coenen, Saïd Amadis, Marie-Christine Darah
Spilletid: 72 min
Land: France, Luxembourg, Canada
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Da en hellig statue fjernes fra hans landsby i Andesbjergene, drager en opvakt dreng, som drømmer om at blive shaman, ud på en vovefuld færd for at få den tilbage.Se Pachamama på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Pachamama havde premiere på Netflix Danmark den 7. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pachamama ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Pachamama:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pachamama er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pachamama stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar