Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pachamama

Pachamama

07/06/2019 | Flixfilm

Se Pachamama på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Animation, Adventure, Family, Fantasy
Instruktør: Juan Antin
Skuespillere: Andrea Santamaria, India Coenen, Saïd Amadis, Marie-Christine Darah
Spilletid: 72 min
Land: France, Luxembourg, Canada
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Da en hellig statue fjernes fra hans landsby i Andesbjergene, drager en opvakt dreng, som drømmer om at blive shaman, ud på en vovefuld færd for at få den tilbage.

Pachamama havde premiere på Netflix Danmark den 7. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Pachamama på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Pachamama ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pachamama stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pachamama, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pachamama er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar