Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Pacific Rim’ og ‘Altered Carbon’ som anime på Netflix

‘Pacific Rim’ og ‘Altered Carbon’ som anime på Netflix

11/11/2018 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har netop annonceret deres kommende palette af nye anime-serier, der blandt andet indbefatter ‘Pacific Rim’ og ‘Altered Carbon’.

Det oplyser Netflix til Flixfilm via en pressemeddelelse.

‘Pacific Rim’ vil udfolde historien og den episke kamp mellem Kaiju og Jaegers fra de to biograffilm, og fokusere på to søskende, der finder en forladt Jaeger som de benytter til at rejse gennem det forladte land for at opsøge deres forsvundne forældre.

Craig Kyle (‘Thor: Ragnarok’) og Greg Johnson (‘X-Men: Evolution’) er showrunners på ‘Pacific Rim’, som endnu ikke har fået en premieredato, men som grafikken antyder kommer serien snart på Netflix.

Herudover bliver ‘Altered Carbon’ fra Netflix også omdannet til anime af Dai Sato (‘Cowboy Bebop’, ‘Samurai Champloo’), som vil udfolde mytologien fra den originale sci-fi serie.

LÆS OGSÅ:   Sidste sæson af 'The Umbrella Academy' får premieredato

Artiklen fortsætter under annoncen

Produktionen af ‘Altered Carbon’ sæson 2 er i øvrigt i gang og den bliver lanceret med en ny skuespiller i hovedrollen. Læs mere her.

Netflix offentliggjorde også anime-serierne ‘Cagaster of an Insect Cage’, ‘Yasuke’ og ‘Trese’, der vil blive skabt af de bedste i industrien, og få premiere på streamingtjenesten næste år.

Det var dog ikke kun anime fra Østen, som Netflix kqn annoncere; Hele 17 nye drama-serier er også på vej fra Japan, Indien, Taiwan, Thailand og Sydkorea.
Skriv kommentar