Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pacific Rim: The Black

Pacific Rim: The Black

19/04/2022 | Flixfilm

Pacific Rim: The Black på Netflix

Produktionsår: 2021–2022
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Gideon Adlon, Calum Worthy, Erica Lindbeck
Spilletid: N/A
Land: United States, Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Kaiju har smadret Australien. Under deres søgen efter deres forældre møder to søskende i en jäger nye væsener, lyssky personer og uventede allierede.

Pacific Rim: The Black (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 19. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pacific Rim: The Black på YouTube.Se Pacific Rim: The Black på Netflix
Anmeldelse: Pacific Rim: The Black (sæson 1)

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Pacific Rim: The Black (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pacific Rim: The Black (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pacific Rim: The Black, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pacific Rim: The Black er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar