Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pacific Rim: Uprising

Pacific Rim: Uprising

15/12/2019 | Flixfilm

Pacific Rim: Uprising på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktion: Steven S. DeKnight
Skuespillere: John Boyega, Scott Eastwood, Cailee Spaeny
Spilletid: 111 min
Land: United Kingdom, China, Japan, United States, Mexico
Sprog: English, Mandarin, Russian
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Stacker Pentecosts søn, Jake, går sammen med en gammel pilotven og en jäger-hacker om at bekæmpe en gigantisk kaiju-trussel i en stor krig for at redde menneskeheden.

Pacific Rim: Uprising havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pacific Rim: Uprising på YouTube.Se Pacific Rim: Uprising på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Pacific Rim: Uprising ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pacific Rim: Uprising stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pacific Rim: Uprising, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pacific Rim: Uprising er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til Pacific Rim: Uprising

  1. Fynbo - kl. 10:41, 16-12-2019:

    Jeg er træt af computer spillefilm. Det er for latterligt Hvad for en tid vi lever i med sådanne latterlige film! Fanden tage Hollywood, fra prostitutions film til computerfilm!

Skriv kommentar