Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pacific Rim: Uprising

Pacific Rim: Uprising

15/12/2019 | 1 kommentar

Se Pacific Rim: Uprising på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Steven S. DeKnight
Skuespillere: John Boyega, Scott Eastwood, Cailee Spaeny, Burn Gorman
Spilletid: 111 min
Land: UK, China, Japan, USA
Sprog: English, Mandarin, Russian
IMDb-karakter: 5.6

Resumé: Stacker Pentecosts søn, Jake, går sammen med en gammel pilotven og en jäger-hacker om at bekæmpe en gigantisk kaiju-trussel i en stor krig for at redde menneskeheden.


Se Pacific Rim: Uprising på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Pacific Rim: Uprising havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pacific Rim: Uprising ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Pacific Rim: Uprising herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pacific Rim: Uprising er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pacific Rim: Uprising stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.1 kommentar til Pacific Rim: Uprising

  1. Fynbo - kl. 10:41, 16-12-2019:

    Jeg er træt af computer spillefilm. Det er for latterligt Hvad for en tid vi lever i med sådanne latterlige film! Fanden tage Hollywood, fra prostitutions film til computerfilm!

    Skriv kommentar