Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pacific Rim: Uprising

Pacific Rim: Uprising

15/12/2019 | Flixfilm

Se Pacific Rim: Uprising på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Steven S. DeKnight
Skuespillere: John Boyega, Scott Eastwood, Cailee Spaeny, Burn Gorman
Spilletid: 111 min
Land: UK, China, Japan, USA, Mexico
Sprog: English, Mandarin, Russian
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Stacker Pentecosts søn, Jake, går sammen med en gammel pilotven og en jäger-hacker om at bekæmpe en gigantisk kaiju-trussel i en stor krig for at redde menneskeheden.

Pacific Rim: Uprising havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Pacific Rim: Uprising på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Pacific Rim: Uprising ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pacific Rim: Uprising stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pacific Rim: Uprising, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pacific Rim: Uprising er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Pacific Rim: Uprising

  1. Fynbo - kl. 10:41, 16-12-2019:

    Jeg er træt af computer spillefilm. Det er for latterligt Hvad for en tid vi lever i med sådanne latterlige film! Fanden tage Hollywood, fra prostitutions film til computerfilm!

    Skriv kommentar