Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pac’s Scary Halloween

Pac’s Scary Halloween

01/11/2018 | Ingen kommentarer

Se Pac’s Scary Halloween på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action
Instruktør: Koichi Sakamoto
Skuespillere: Shun Nishime, Hikaru Ohsawa, Ryôsuke Yamamoto, Takayuki Yanagi
Spilletid: 89 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 8.0

Resumé: Da den skumle dr. Pacenstein planlægger at bytte krop med Pac til en halloweenfest, forsøger Spiral, Cyli og grev Pacula at redde deres kammerat.


Se Pac’s Scary Halloween på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Pac’s Scary Halloween (Pacs uhyggelige halloween) havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pac’s Scary Halloween (Pacs uhyggelige halloween) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Pac’s Scary Halloween herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pac’s Scary Halloween (Pacs uhyggelige halloween) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pac’s Scary Halloween stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar