Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pac’s Scary Halloween

Pac’s Scary Halloween

01/11/2018 | Ingen kommentarer

Se Pac’s Scary Halloween på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action
Instruktør: Koichi Sakamoto
Skuespillere: Shun Nishime, Hikaru Ohsawa, Ryôsuke Yamamoto, Takayuki Yanagi
Spilletid: 89 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDB-bedømmelse: 8.0

Resumé: Da den skumle dr. Pacenstein planlægger at bytte krop med Pac til en halloweenfest, forsøger Spiral, Cyli og grev Pacula at redde deres kammerat.


Se Pac’s Scary Halloween på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Pac’s Scary Halloween (Pacs uhyggelige halloween) havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pac’s Scary Halloween (Pacs uhyggelige halloween) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Pac’s Scary Halloween herunder:Fra premieredatoen (1. november, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Pac’s Scary Halloween (Pacs uhyggelige halloween) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Pac’s Scary Halloween stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.    Skriv kommentar


Telmore