Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Paddington 2

Paddington 2

15/12/2019 | Flixfilm

Se Paddington 2 på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Paul King
Skuespillere: Michael Gambon, Imelda Staunton, Ben Whishaw, Madeleine Harris
Spilletid: 103 min
Land: UK, France, USA, China
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: Paddington bestemmer sig for at købe en antik bog til sin kære tante Lucys fødselsdag, men det går ikke helt som planlagt, da han bliver beskyldt for at have stjålet den.


Se Paddington 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Paddington 2 havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Paddington 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Paddington 2:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Paddington 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Paddington 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar