Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Paddington

Paddington

18/12/2017 | Ingen kommentarer

Se Paddington på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Paul King
Skuespillere: Tim Downie, Madeleine Worrall, Lottie Steer, Geoffrey Palmer
Spilletid: 95 min
Land: UK, France, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: Bjørnen Paddington reddes på en banegård og får et skønt hjem hos en familie i London – indtil en konservator beslutter sig for at tilføje Paddington til sin samling.


Se Paddington på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Paddington havde premiere på Netflix Danmark den 18. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Paddington ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Paddington herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Paddington er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Paddington stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar