Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Paddington

Paddington

18/12/2017 | Flixfilm

Se Paddington på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Paul King
Skuespillere: Tim Downie, Madeleine Worrall, Lottie Steer, Geoffrey Palmer
Spilletid: 95 min
Land: UK, France, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Bjørnen Paddington reddes på en banegård og får et skønt hjem hos en familie i London – indtil en konservator beslutter sig for at tilføje Paddington til sin samling.


Se Paddington på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPaddington havde premiere på Netflix Danmark den 18. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Paddington ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Paddington herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Paddington er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Paddington stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar