Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Paddington

Paddington

18/12/2017 | Flixfilm

Se Paddington på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Paul King
Skuespillere: Hugh Bonneville, Sally Hawkins, Julie Walters
Spilletid: 95 min
Land: United Kingdom, France, United States, China
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Bjørnen Paddington reddes på en banegård og får et skønt hjem hos en familie i London – indtil en konservator beslutter sig for at tilføje Paddington til sin samling.

Paddington havde premiere på Netflix Danmark den 18. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Paddington på YouTube.Se Paddington på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Paddington ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Paddington stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Paddington, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Paddington er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar