Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Paddington Specials

Paddington Specials

17/07/2014 | Ingen kommentarer

Se Paddington Specials på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Paddington er nød til at gå i skole, så han træder i Gene Kellys sted og er bekymret for, om han har råd til en fin gave til hr. Browns fødselsdag.


Se Paddington Specials på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Paddington Specials havde premiere på Netflix Danmark den 17. juli, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Paddington Specials ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Paddington Specials herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Paddington Specials er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Paddington Specials stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar