Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Paddleton

Paddleton

22/02/2019 | Flixfilm

Se Paddleton på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Alex Lehmann
Skuespillere: Christine Woods, Mark Duplass, Ray Romano, Jen Sung
Spilletid: 89 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Da den midaldrende Michael bliver diagnosticeret med uhelbredelig kræft, beder han sin ven og nabo Andy om hjælp til at afslutte livet, før sygdommen gør det.


Se Paddleton på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPaddleton havde premiere på Netflix Danmark den 22. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Paddleton ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Paddleton herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Paddleton er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Paddleton stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar