Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Paddleton

Paddleton

22/02/2019 | Flixfilm

Paddleton på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Alex Lehmann
Skuespillere: Christine Woods, Mark Duplass, Ray Romano
Spilletid: 89 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Da den midaldrende Michael bliver diagnosticeret med uhelbredelig kræft, beder han sin ven og nabo Andy om hjælp til at afslutte livet, før sygdommen gør det.

Paddleton havde premiere på Netflix Danmark den 22. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Paddleton på YouTube.Se Paddleton på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Paddleton ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Paddleton stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Paddleton, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Paddleton er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar