Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Page Eight

Page Eight

16/08/2023 | Flixfilm

Page Eight på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktion: David Hare
Skuespillere: Bill Nighy, Rachel Weisz, Tom Hughes
Spilletid: 99 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Den åleglatte garvede MI5-agent Johnny Worricker går op i sit arbejde med liv og sjæl, men hans loyalitet over for den britiske spiontjeneste bliver sat på en hård prøve.Se Page Eight på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Page Eight havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Page Eight på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Page Eight ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Page Eight stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Page Eight, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Page Eight er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar