Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Pageant

28/01/2014 | Flixfilm

Se Pageant på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Documentary
Instruktør: Ron Davis, Stewart Halpern-Fingerhut
Skuespillere: Carl Glorioso, Victor Bowling, Robert Martin, David Lowman
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Denne fantastiske dokumentar går bag kulisserne, når 52 mænd ifører sig makeup, parykker, kjoler og høje hæle for at kappes om at vinde skønhedskonkurrencen.


Se Pageant på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPageant havde premiere på Netflix Danmark den 28. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pageant ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Pageant herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pageant er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pageant stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar