Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Pagglait

26/03/2021 | Flixfilm

Se Pagglait på Netflix

Indspilningsår: 2021
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Umesh Bist
Skuespillere: Sanya Malhotra, Sayani Gupta, Sheeba Chaddha, Ashutosh Rana
Spilletid: 114 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 7.0

Handling: En ung kvinde, der bliver enke kort tid efter sit bryllup, kæmper med sin manglende evne til at sørge, sine skæve slægtninge og en rystende opdagelse om sin afdøde mand.

Pagglait havde premiere på Netflix Danmark den 26. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Pagglait på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Pagglait ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pagglait stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pagglait, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pagglait er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar