Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Paik’s Spirit

Paik’s Spirit

01/10/2021 | Flixfilm

Paik’s Spirit på Netflix

Produktionsår: 1980
Genre: Short
Instruktion: Jean-Paul Fargier
Skuespillere: Nam June Paik
Spilletid: 22 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: N/A

Handling: Drinks holder samtalerne i gang, når den kulinariske stjerne Paik Jong-won og hans berømte gæster taler om livet, mad og spiritus over nogle berusende gode måltider

Paik’s Spirit (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Paik’s Spirit på YouTube.Se Paik’s Spirit på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Paik’s Spirit (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Paik’s Spirit (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Paik’s Spirit, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Paik’s Spirit er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar