Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pain and Gain

Pain and Gain

01/09/2018 | Flixfilm

Se Pain and Gain på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En gruppe bodybuildere fra Miami opnår en ekstravagant livsstil ved hjælp af kidnapning og pengeafpresning i denne krimikomedie, som er baseret på en virkelig historie.


Se Pain and Gain på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPain and Gain havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pain and Gain ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Pain and Gain herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pain and Gain er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pain and Gain stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar