Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pain and Gain

Pain and Gain

01/09/2018 | Flixfilm

Se Pain and Gain på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En gruppe bodybuildere fra Miami opnår en ekstravagant livsstil ved hjælp af kidnapning og pengeafpresning i denne krimikomedie, som er baseret på en virkelig historie.

Pain and Gain havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Pain and Gain på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Pain and Gain ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pain and Gain stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pain and Gain, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pain and Gain er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar